Shaza Makkah Hotel

Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in Shaza Makkah
Een van onze bestsellers in Mekka!
Shaza Makkah bevindt zich in Jabal Ka’aba, een nieuwe ontwikkeling dicht bij de Heilige Moskee en op slechts een korte wandeling van het stadscentrum. Het hotel biedt prachtig uitzicht op Al-Masjid al-Haram.

Shaza Makkah beschikt over 251 prachtige kamers en suites. Alle kamers bieden gratis WiFi, een flatscreen-tv, een kluisje, een regendouche, kenmerkende toiletartikelen, een haardroger, 24-uursroomservice, thee- en koffiefaciliteiten en een wasservice. Op de Shaza Silk-verdiepingen bevinden zich de karakteristieke kamers en suites voor gasten die op zoek zijn naar een nog verfijnder en exclusiever verblijf. Shaza Silk biedt ook de 1e rookvrije verdieping van Mekka.

Het hotel heeft tal van restaurants die elk een prachtig menu bieden om de vrijgevigheid, keuken en cultuur van het oosten te ervaren. Met de open keuken is Midan een spektakel van geluid en smaak, gunstig gelegen op de 6e verdieping. Shalimar is een moderne lounge met kenmerkende mocktails en unieke theeceremonies die exclusief voor Shaza zijn gecreeërd.

De Shaza-kinderclub is licht, vrolijk en avontuurlijk. Het businesscentrum is 24 uur per dag geopend en biedt toegang tot vele diensten en ondersteuning. De zalen kunnen 1 grote ruimte zijn of verdeeld in 3 afzonderlijke ruimtes. Ze kunnen elk worden aangepast voor een diner of vergaderingen met alle audiovisuele faciliteiten.

De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Koning Abdoel Aziz, op 74 km van de accommodatie.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Mekka.