Elaf Ajyad Hotel Makkah

Elaf Ajyad Hotel Makkah ligt in de hoofdstad van de islam, die een speciale plek heeft in de harten van alle moslims. Dit 4-sterrenhotel beschikt over tal van accommodaties om aan alle wensen te voldoen, zoals ruime kamers, suites, appartementen en elegant ingerichte VIP-suites. De heilige haram is in 15 minuten wandelen te bereiken.

De kamers van het Elaf Ajyad zijn voorzien van moderne meubels en kamerhoge ramen. Ze beschikken over een minibar en een eigen badkamer met luxe toiletartikelen.

Het Elaf Ajyad Hotel Makkah heeft 355 deluxe kamers en suites en 3 gebouwen en is een meesterwerk van ingetogen elegantie en comfort. Het combineert op succesvolle wijze een rijke historie met hedendaagse stijl. Geniet van de nabijheid van de voor moslims heiligste plaats op aarde: de haram. De accommodatie biedt exclusieve faciliteiten op een strategische locatie in het hart van de heilige stad Mekka.

Het Elaf Ajyad Hotel ligt midden in Mekka in het centrum van Saoedi-Arabië, op 85 km van de internationale luchthaven Jeddah.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Mekka.

Kamers